Chceš se spřátelit? Klikni ZDE

Mary-Kate - Filmografie

6. srpna 2008 v 16:45 | Love-OF-Me |  Ashley a Mary-Kate Olsen
Jako herečka
2006 -Warholka role: Art Gallery Patron
2005 -"Tráva" role: Tara Lindman
2004 -Jeden den v New Yorku role: Roxy Ryan
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky role: Future Angel
2003 -Výzva (TV) role: Shane Dalton
2002 -První jízda role: Kylie Hunter
2002 -Výlet do Říma role: Charli
2001 -Sestry v Londýně role: Chloe Lawrence
2001 -Sestry na Bahamách role: Madison Stewart
2001 -Tak málo času (TV seriál) role: Riley Carlson
2000 -Sestry v akci role: Maddie Parker / Maddy Turtleby / Karla Frauenfelder
1999 -Výlet do Paříže role: Melanie 'Mel' Porter
1999 -Gólová výměna role: Samantha 'Sam' Stanton
1998 -Táta z plakátu role: Tess Tyler
1998 -Dvě z jednoho těsta (TV ) role: Mary-Kate Burke
1995 -Malé dohazovačky role: Amanda Lemmon / Alyssa Callaway
1994 -Jak byl dobyt západ (TV) role: Susie Martin
1993 -Měsíční kámen role: Kelly Farmer / Young Aunt Sofia
1992 -Jedeme k babičce (TV) role: Sarah Thompson
1987 -Plný dům (TV) role: Michelle Elizabeth Tanner / ...
Jako producentka
2004 -Jeden den v New Yorku
2003 -Výzva (TV)
2002 -Výlet do Říma
2002 -První jízda
2001 -Sestry v Londýně
2001 -Sestry na Bahamách
2000 -Sestry v akci
1999 -Gólová výměna
1999 -Výlet do Paříže
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama