Chceš se spřátelit? Klikni ZDE

Ashley T. - Filmografie

13. srpna 2008 v 6:24 | love-OF-Me |  Ashley Tisdale
Jako herečka
2008 -Picture This (Picture This) role: Mandy Gilbert
2008 -Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) role: Sharpay Evans
2007 -Bring It On: In It to Win It (Bring It On: In It to Win It) role: sama sebe
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Sharpay Evans
2006 -High School Musical (High School Musical) role: Sharpay Evans
2002 -Kim Possible (Kim Possible) role: Camille Leon
2001 -Donnie Darko (Donnie Darko) role: Kim, Dorky Girl
1998 -Život brouka (Bug's Life, A) role: Lead Blueberry Scout
Jako producentka
2008 -Picture This (Picture This)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama