Chceš se spřátelit? Klikni ZDE

Ashley - Filmografie

6. srpna 2008 v 16:36 | Love-OF-Me |  Ashley a Mary-Kate Olsen
Jako herečka
2004 -Jeden den v New Yorku role: Jane Ryan
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky role: Future Angel
2003 -Výzva (TV) role: Elizabeth Dalton
2002 -První jízda role: Taylor Hunter
2002 -Výlet do Říma role: Leila
2001 -Tak málo času (TV) role: Chloe Carlson
2001 -Sestry v Londýně role: Riley Lawrence
2001 -Sestry na Bahamách role: Alex Stewart
2000 -Sestry v akci role: Abby Parker / Abby Turtleby / Andrea Frauenfelder
1999 -Výlet do Paříže role: Allyson 'Ally' Porter
1999 -Gólová výměna role: Emma Stanton
1998 -Dvě z jednoho těsta (TV) role: Ashley Burke
1998 -Táta z plakátu role: Emily Tyler
1995 -Malé dohazovačky role: Alyssa Callaway / Amanda Lemmon
1994 -Jak byl dobyt západ (TV) role: Jessica Martin
1993 -Měsíční kámen role: Lynn Farmer / Young Aunt Agatha
1992 -Jedeme k babičce (TV) role: Julie Thompson
1987 -Plný dům (TV ) role: Michelle Elizabeth Tanner
Jako producentka
2004 -Jeden den v New Yorku
2003 -Výzva (TV)
2002 -První jízda
2002 -Výlet do Říma
2001 -Sestry v Londýně
2001 -Sestry na Bahamách
2000 -Sestry v akci
1999 -Gólová výměna
1999 -Výlet do Paříže
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama