Chceš se spřátelit? Klikni ZDE

Angelina - Filmografie

5. srpna 2008 v 18:57 | Love-OF-Me |  Angelina Jolie
2008 - Kung Fu Panda - Dabing - Tygr, Wanted - Fox
2007 - Beowulf - Grendel's Mother, Síla srdce - Mariane, Sin City 2 - Ava Lord
2006 - Kauza CIA - Margaret 'Clover' Russell
2005 - Mr. & Mrs. Smith - Jane Smith
2004 - Zloděj životů - Illeana, Alexander Veliký - Olympias, Svět zvířat - Franky, Příběh žraloka - Lola, Love and Honor - Catherine the Great
2003 - Lara Croft Tomb Raider: Kolébka řivota - Lara Croft, Hranice zlomu - Sarah Jordan,
2002 - Život nebo něco takového - Lanie Kerrigan, E! Rank: 25 Toughest Stars (TV)
2001 - Sedmí hřích - Julia Russell, Lara Croft Tom Raider - Lara Croft
2000 - 60 sekund - Sara 'Sway' Wayland
1999 - Bláznivá runway - Mary Bell, Sběratel kostí - Amelia Donaghy, Narušení - Lisa Rowe
1998 - Zločin a trest v New York City - Gloria McNeary, Gia - Gia Marie Carangi, Podoby lásky -Joan
1997 - Ruce od krve - Claire, George Wallace - Cornelia Wallace, Pravé ženy -Georgia Virginia Lawshe Woods
1996 - Mojave Moon - Eleanor 'Elie' Rigby, Foxfire - Margret 'Legs' Sadovsky, Utajená svatba - Gina Malacici
1995 - Bez důkazu - Jodie Swearingen, Nebezpečná síť - Kate Libby / 'Acid Burn'
1993 - Cyborg 2: Skleňený stín - Casella 'Cash' Reese, Angela & Viril - Angela, Alice & Viril - Alice
1982 - Koukáme vypadnout - Tosh
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama