Chceš se spřátelit? Klikni ZDE

Amanda - Filmografie

3. srpna 2008 v 20:51 | Love-OF-Me |  Amanda Bynes
2007 - Hairspray - Penny Pingleto; Královna ročníku - Sydney White
2006 - Super náhradník - Viola
2005 - Roboti - Piper; Ztroskotaná láska - Jenny Taylor
2003 - Co ta holka chce - Daphne Reynolds; Velkké dobrodružství Wilbura - Nellie
2002 - Velký tlustý lhář - Kaylee;
2001 - Noční můry; Rock & Roll Back to School Special
1999 "Amanda Show, The"
1997 - "Figure It Out"
1995 - "All That"
1991 - "Rugrats"
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama